„Padaryta žala visam miestui, kurio biudžetas ir taip braška per siūles. Neūkiškumas bado akis kiekvienam vilniečiui. Todėl būtina ryžtingai nustatyti kaltuosius ir pareikalauti griežčiausios atsakomybės“, - trečiadienį išplatintame pranešime cituojamas konservatorių frakcijos seniūnas Vidas Urbonavičius.

Į prokurorus konservatoriai kreipiasi remdamiesi DELFI publikacija apie savivaldybės užsakytos Gedimino prospekto grindinio ekspertizės rezultatus. Ekspertų išvadose nurodoma, kad reikia keisti apie 15 proc. antrojo rekonstrukcijos etapo trinkelių ir visą trečiojo etapo metu paklotą grindinį, iš viso – beveik pusę visų trinkelių. Ekspertų skaičiavimais, šių trinkelių pakeitimas kainuotų apie 10 mln. Lt.

Tarp atsakingų asmenų nurodomas buvęs savivaldybės bendrovės „Vilniaus kapitalinė statyba“ direktoriaus pavaduotojas Stanislovas Šriūbėnas. Jis dabar eina aplinkos viceministro pareigas ir kuruoja daugiabučių renovavimo klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)