Kaip skelbia dienraštis „Dienas bizness“, oficialiąją veiklos plėtros strategiją kompanija ketina pristatyti kovo 7 dieną. Tačiau jau dabar galima įvardyti svarbiausias sritis, kur bendrovė tikisi sutaupyti. Taupymo programą inicijavo naujasis jos vadovas.

Taigi kai kurių tiesioginių skrydžių krypčių „airBaltic“ turės atsisakyti. Tačiau yra ir gerų naujienų. Kompanija didins skaičių skrydžių į svarbiausius Europos miestus, pavyzdžiui Vilnių ar Miuncheną. Pavyzdžiui, maršrutui Ryga-Ciūrichas kiekvieną savaitę numatyta po septynis reisus.

Taip pat svarstoma galimybė atgaivinti skrydžius maršrutu Vilnius-Talinas, kuriuos „airBaltic“ nutraukė 2011 metų rudenį.

„airBaltic“ vis dar laiko save pačia stambiausia oro linijų bendrove, veikiančia Baltijos šalyse. Savo namų rinkai kompanija priskiria ir Lietuvą bei Estiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją