Pagal EuroNCAP saugumo testų metodiką, priekinio bei šoninio smūgių į nejudančią kliūtį, o taip atsitrenkimo į stulpą ar siją atvejais “Volkswagen Touareg” surinko didžiausią balų skaičių. Visureigio saugumas pagal šiuos parametrus gavo aukščiausią - penkių žvaigždučių – saugumo įvertinimą.

EuroNCAP specialistai gerai įvertino ir vaikų, vežamų “VW Touareg” visureigiu, saugumą. Šiame teste “Touareg” pelnė keturias žvaigždutes. Tai geriausias rezultatas iš visų testuotų automobilių.

Tokius aukštus rezultatus “Volkswagen Touareg” gamintojams lėmė ne tik visureigio konstrukcijos ypatumai, bet ir serijinė saugos priemonių įranga – dviejų pakopų priekinės oro saugos pagalvės, visų sėdynių saugos diržų įtempikliai, šoninės saugos oro pagalvės bei avarijos atveju galvą saugančios šoninės oro saugos užuolaidos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)