„airBaltic“ nuo kovo 25 dienos į Vieną skraidys 12 kartų per savaitę – 5 skrydžiais per savaitę daugiau nei praėjusiu vasaros sezonu. Skrydžiai bus vykdomi bendradarbiaujant su oro bendrove „Austrian Airlines“. Maršrutu Ryga-Ciurichas bus skraidoma kasdien, skrydžių dažnumą padidinant nuo 6 iki 7 reisų. „airBaltic“ taip pat 12 kartų per savaitę skraidys tarp Rygos ir Miuncheno, praėjusiais metais šiuo maršrutu skrydžiai vyko 7 kartus per savaitę.

Oro bendrovei šios šalys yra svarbios rinkos. Padidindama skrydžių į Vieną, Miuncheną ir Ciurichą skaičių „airBaltic“ pagerins savo paslaugų teikimą tiek atitinkamų šalių keleiviams, tiek skrendantiems tranzitu per Rygą.

Pranešama, kad mažiausia ekonominės klasės bilieto kaina, įskaitant mokesčius, bus nuo 221 Lt, verslo klasės - nuo 1170 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją