Spalio 30, 31 ir lapkričio 1 dienomis dažniau važiuos 6 (Geležinkelio stotis - Garliava) ir 13 (Kauno pilis - Kleboniškis) maršruto autobusai.

Numeriu 2A pažymėti autobusai važiuos maršrutu Geležinkelio stotis - Kauno tiekimas, tai yra iki Neveronių kapinių. 24A numerio autobusai veš keleivius iš Kauno pilies į Romainių kapines ir atgal. Iš Kauno pilies taip pat kursuos 35A numerio autobusai iki Kauno aviacijos gamyklos, šį maršrutą galės rinktis norintys aplankyti Seniavos kapines.

Artėjančių švenčių dienomis 6-ojo maršruto troleibusai Vaidoto gatve važiuos iki Vaidoto g. stotelės, kad žmonėms būtų arčiau eiti iki Panemunės kapinių.

Kauno miesto savivaldybės Transporto skyriaus vedėjo Pauliaus Kero teigimu, Vėlinių ir Visų Šventųjų dienomis visuomeninis transportas intensyvinamas kiekvienais metais, prognozuojant padidėsiančius keleivių srautus. Transporto bilietų kainos nesikeis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją