Jau tradicine tapusią ir vairuotojų pamėgtą akciją „Važiuok saugiai su Statoil“ kartu su Lietuvos automobilininkų sąjunga (LAS) „Statoil“ surengs vienuolikoje šalies miestų.

„Techniškai tvarkingas automobilis yra bene svarbiausia saugumo sąlyga važinėjant tamsiu ir šaltu žiemos sezonu. Norime sumažinti savo klientų rūpesčius ir padėti jiems pasirengti žiemai“, - sakė „Lietuva Statoil“ Marketingo departamento vadovė Anna Dambrauskienė. Pasak jos, praėjusiais metais akcija susilaukė itin daug dėmesio, ir šįmet vairuotojai jau teiravosi, kur galėtų patikrinti savo automobilius. „Taigi kviečiame vairuotojus iš anksto pasirūpinti ne tik savo, bet ir aplinkinių saugumu“, - teigė A.Dambrauskienė.

Akcijos „Važiuok saugiai su Statoil“ metu šešiolikoje „Statoil“ degalinių LAS specialistai tikrins, ar nepriekaištingai veikia žibintai, ir juos sureguliuos. Taip pat bus matuojamas išmetamųjų dujų koncentracijos lygis, padangų protektorių gylis, stabdžių, langų ir aušinimo skysčių bei tepalų kiekis ir kokybė. Siekiant, kad vairuotojams būtų lengviau užvesti automobilio variklį šaltais žiemos rytais, bus tikrinami automobilių akumuliatoriai.

Patikrinti, kaip automobilis parengtas žiemos sezonui, bus galima tam tikrose Vilniaus, Kauno, Kėdainių, Panevėžio, Utenos, Klaipėdos, Šiaulių, Alytaus, Telšių, Marijampolės ir Druskininkų „Statoil“ degalinėse. Specialia įranga apsirūpinusi autoservisų darbuotojų komanda degalinėse lankysis iš anksto numatytu laiku – tikslų laiką klientai gali sužinoti „Statoil“ degalinėse ir interneto svetainėje www.statoil.lt.

Akcijos metu visose „Statoil“ degalinėse bus siūloma įsigyti padangų, akumuliatorių, valytuvų bei kitų automobiliams skirtų eismo prekių mažesnėmis kainomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją