Anot bendrovės direktoriaus Rimanto Stankevičiaus tai buvo logiškas ir planuotas žingsnis, kad įmonei augant ir plečiantis visi koncerno „DaimlerChrysler“ gaminami automobiliai būtų parduodami iš „vienų rankų“. Didelės investicijos į naujų atstovybių statybą, nuolatinis personalo kvalifikacijos kėlimas ir augantys pardavimai rodo, kad esame teisingame kelyje“, - sako R.Stankevičius.

„Visus esamus ir būsimus „Chrysler Jeep“ klientus kviečiame į saloną Laisvės prospekte, kuris ir toliau bus pagrindinė „Chrysler Jeep“ automobilių pardavimo ir priežiūros vieta. Salonas ir servisas šiuo metu yra atnaujinami ir tikimės šį rudenį visus esamus ir būsimus klientus pakviesti į stipriai atnaujintos atstovybės pristatymą,“ - pasakojo R.Stankevičius. Keičiamos reklaminės iškabos, baldai ir interjero detalės, kurios atitiks gamintojo keliamus reikalavimus.

R.Stankevičiaus teigimu, pagrindinis dėmesys bus skiriamas „Chrysler Jeep“ tinklo plėtrai, personalo kvalikacijos kėlimui ir aukštam klientų aptarnavimo lygiui užtikrinti visose „Chrysler Jeep“ atstovybėse mūsų šalyje.

Silberauto grupė 2003 metais pardavė beveik 600 „Mercedes-Benz“, „Chrysler Jeep“ automobilių, o per 2004 pirmąjį pusmetį mėn. jau parduota per 485 automobilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją