„Automobilių srityje „Bentley“ įkūnija tradicines europietiškas vertybes – aukščiausią kokybę ir patikimumą. Jos svarbios ir mums – pakeitę vardą iš "Snoro garanto" į „RESO Europa“ siekiame, kad naujasis bendrovės pavadinimas taptų kokybiškų draudimo paslaugų sinonimu“, – teigė V.Gricius.

Naujutėlaitis dviejų durų galiūnas „Bentley Continental GT“ 100 km/val. greitį išvysto per 4,8 sekundes, automobilio pasiekiamas maksimalus greitis – 318 km/val. Specialiai „Bentley“ sukurtas 12 cilindrų variklis tramdo 552 arklio galių jėgą. Modelio dizainas derina plėšrūno jėgą, rafinuotą prabangą ir puikius aerodinaminius rodiklius.

Tai pirmas kartas, kai Lietuvos automobilių gerbėjai galės savo akimis išvysti vieną brangiausių pasaulio automobilių. „Užsienio parodose naujausi automobilių modeliai nėra naujiena, tačiau Lietuvos automobilininkai pasigrožėti jais galėjo tik TV ekranuose. Šiandien siūlome jiems unikalią galimybę iš arti susipažinti su aukščiausios klasės automobiliu“, – sakė V.Gricius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją