Remiantis naujausiais bendrovės “Autotyrimai” duomenimis šiais metais Lietuvos pirkėjai įsigijo ir šalyje užregistravo 242 naujus „Renault Megane“ automobilius. Per tą patį laikotarpį šalyje užregistruota 212 „Volkswagen Golf V“ automobilių, 203 “Toyota Corolla” bei 112 “Peugeot 307“.

Prieš du metus debiutavęs „Renault Megane II“ nustebino pasaulį tuo metu neįprastomis, originaliomis kėbulo formomis. Skeptikai teigė, jog šis automobilis gali tapti populiarus tik po keleto metų, mat jo dizainas pernelyg radikalus. Tačiau skepticimas baigėsi jau šių metų pradžioje – automobilio populiarumas pranoko visus lūkesčius.

Pasak „Renault“ atstovybės Lietuvoje – bendrovės „Sostena“ marketingo vadovo Laimono Rubiko, būtent naujoviškas dizainas traukia daugelį įsigyti tokį automobilį ir išsiskirti iš pilkos masės. Šiuo metu kompaktinės klasės segmente yra didžiausia konkurencija. Populiariausių gamintojų kompaktinių automobilių kainos yra labai panašios, tad pirkėjui renkantis automobilį už 40 tūkstančių litų vis daugiau įtakos daro ne tik komplektacija ir kaina, bet ir papildomi pardavėjo įsipareigojimai, serviso garantijos, saugumas, vagystės rizika, ir modernus dizainas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją