Keliautojai skundėsi, kad šio oro uosto tualetuose nėra sėdynių, kyla daug problemų dėl navigacijos, prasčiausi restoranai ir kava visoje Prancūzijoje. Vieno keleivio teigimu, laukimas persėdimo šiame oro uoste prilygsta buvimui kalėjimo kameroje.

Į prasčiausių pasaulio oro uostų trejetuką pateko ir Tarptautinis Los Andželo bei Londono Hitrou oro uostas. Los Andželas keliautojams atrodo per mažas, o transporto infrastruktūra tobulintina. Londono Hitrou oro uostą peikia dėl naujojo terminalo, didelių eilių ir neišspręsta automobilių statymo problema.

Prasčiausių oro uostų penketuke ir Hondūro Tonkontino oro uostas bei Filipinų Ninoy Aquino oro uostas. Į dešimtuką pateko po vieną Nepalo, Kenijos, Brazilijos, Australijos ir Niujorko Johno F. Kennedy’o oro uostas.

2011 m. kovą Europos oro eismą reguliuojanti institucija „Eurocontrol“ sudarė geriausių pasaulio oro uostų reitingą. Pirmą vietą jame užėmė Singapūro Čangi oro uostas. Tame sąraše Hitrou užėmė 99-ą vietą, o Charleso de Gaulle oro uostas- 137-ą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją