Naujienas patvirtino ir oro uosto vadovas Tomas Vaišvila.

„Mes turime jų atsiųstą skraidymo grafiką šiomis dienomis (...) Jų planas - pradėti skrydžius gruodžio pirmą dieną“, - penktadienį DELFI sakė T. Vaišvila.

Pirmadieniais ir sekmadieniais “Transaero” lėktuvas Vilniuje leisis 11 val. 40 minučių, atgal į Maskvą pakils 12 val. 30 min. Ketvirtadieniais skrydis iš Maskvos atvyks 16 val. 40 minučių, išvyks – 17 val. 30 minučių. Šeštadieniais tūpimas Vilniuje numatomas 8 val. 30 min., pakilimas – 9 val. 20 min. Skrydžio į Maskvą trukmė – 1 val. 40 minučių, rašoma tinklaraštyje.

Aviakompanija “Transaero” iš didžiausios savo bazės Maskvos Domodedovo ir mažesnės bazės Sankt Peterburgo Pulkovo oro uostų skraidina daugiau nei 100 krypčių. Pastaraisiais metais “Transaero” pradėjo skraidinti iš Maskvos į tokius miestus kaip Niujorkas, Majamis, Pekinas ar Hong Kongas.

Anot S. Bartkaus, 2011 m. srautas tarp Vilniaus ir Maskvos turėtų būti rekordinis, viršijantis 55 tūkst. keleivių per metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją