Spalio mėnesį keleivių skaičius siekė 168,2 tūkst., buvo įvykdyti 2477 skrydžiai, kurie augo 18 proc. Populiariausios kryptys spalį buvo Londonas, Frankfurtas, Kopenhaga, Helsinkis, Milanas ir Dublinas.

Aviakompanijos „Lufthansa“, „Scandinavian airlines“, „Finnair“, „Wizzair“, „Ryanair“, „AirBaltic“ praėjusį mėnesį pervežė daugiausiai keleivių.

„Vasaros sezono metu išvystyta daugiau nei 30 proc. augimo tempą sieksime išlaikyti ir aviacinės žiemos sezonu, užtikrindami geriausią rezultatą mūsų veiklos istorijoje“, – sako TVOU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Dabartiniame žiemos tvarkaraštyje, palyginti su praeitu žiemos sezonu, skrydžių padaugėjo daugiau nei trečdaliu. 2010-2011 m. žiemos sezono metu buvo 19 maršrutų, o 2011-2012 m. iš Vilniaus oro uosto reguliariaisiais reisais numatomi skrydžiai 27 kryptimis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją