Daugiausia permainų sulaukė Tarptautinis Kauno oro uostas (TKOU). Jame bazę įkūrusi airių bendrovė „Ryanair” nuo šiol skraidys į Lidsą Jungtinėje Karalystėje ir Eindhoveną Nyderlanduose.

Airiai žiemą nutraukia skrydžius iš Kauno į šiltuosius kraštus – Graikijos Rodo ir Koso salas, taip pat Alikantę Ispanijoje. Šios kryptys į TKOU skrydžių žemėlapį turėtų grįžti kitų metų kovo pabaigoje.

Kuo pasidžiaugti jau dabar turi ir Tarptautinis Palangos oro uostas (TPOU). Nuo vakar iš jo į Oslą skraido ne tik oro bendrovė „Norwegian Air Shuttle”, bet ir „Scandinavian Airlines” (SAS).

Tuo tarpu lėktuvai iš Palangos į Rygą kils rečiau – keturis kartus per savaitę vietoj anksčiau buvusių 7 kartų. Skrydžių skaičių latvių „AirBaltic” apkarpė ne tiktai pajūryje, bet ir Vilniuje bei Kaune. Iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) latvių orlaiviai kils penkis kartus per dieną (anksčiau – 7 kartus). Iš Kauno į Rygą latviai irgi skraidys rečiau – keturis kartus per savaitę vietoj 7.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją