"Praėjusius ir užpraėjusius metus galėjome pavadinti tinklo plėtros metais, o šie metai - kokybės metai. Pradėjusi šio naujo benzino pardavimą rinkoje, "Neste" iki 2003 metų pabaigos ruošiasi visiškai persiorientuoti tik į eurokokybės kuro prekybą", - pažymėjo Eltai bendrovės Mažmeninės prekybos skyriaus vadovas Audrius Miežys.

"Futura 95 Euro" - benzinas skirtas vairuotojui, kuris vertina kokybę ir pripažįsta švaresnės aplinkos būtinybę.

"Futura 95 Euro" tinka visiems automobiliams, kurių varikliai yra varomi 95 (RON) arba mažesnio oktano skaičiaus benzinu.

Benzino "Futura 95 Euro" sudėtyje yra 4 kartus mažiau sieros, 2,5 karto mažiau švino, benzeno - 5 kartus mažiau nei įprastame 95 oktano skaičiaus benzine, todėl automobilio išmetamosiose dujose yra gerokai mažiau kenksmingų junginių.

"Naudojant naująjį "Futura 95 Euro" benziną aplinka bus mažiau teršiama. Kaip ir kitų "Futura" rūšių benzine, "Futura 95 Euro" yra specialaus priedo, kurio dėka kuro sistema ir variklis išlieka švarūs", - tikina A.Miežys.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją