Pasak „Vakoil“ direktoriaus Povilo Ugianskio, veiklos plėtra į Vilnių buvo vienas svarbiausių bendrovės strateginių siekių, todėl naujos degalinės Vilniaus mieste įkūrimas – reikšmingas žingsnis įmonės plėtros tikslų įgyvendinime.

„Vertinant Vilniuje gyvenančių žmonių skaičių ir čia veikiančių įmonių koncentraciją, „Vakoil“ plėtra į sostinę buvo neišvengiama. Sostinėje jaučiamas degalinių tinklų, galinčių pasiūlyti kokybiškus produktus ir paslaugas už protingą kainą, stygius. Planuojame užpildyti dalį šios nišos, siūlydami patrauklius ir lanksčius sprendimus verslui ir fiziniams asmenims“, – sako P. Ugianskis.

Pasak P. Ugianskio, Vilniuje „Vakoil“ sukurs aštuonias naujas darbo vietas degalinės ir suskystintų dujų operatoriams, vadybininkams ir plovyklų darbuotojams. Tokiu būdu nuo spalio visame „Vakoil“ tinkle dirbs per 90 žmonių.

„Vakoil“ tinklą sudaro dar septynios degalinės, iš kurių keturios yra Kauno mieste, dar keletas − Prienų rajone ir Kalvarijos savivaldybėse bei Marijampolėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją