„Mūsų projektai reikalauja nuolatinio darbo priemonių bei profesinių žinių atsinaujinimo, kad galėtume pasiūlyti aukščiausią paslaugų kokybę. Todėl tokios investicijos leis atnaujinti ir kurti moderniausius kelius, tiltus ir kitus transporto infrastruktūros objektus ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse“, – sakė Algimantas Medžiaušis, „Kelprojekto“ generalinis direktorius.

Pasak jo, svarbiausios investicijos leido įsigyti įrangos, skirtos kelių, tiltų ir geležinkelių projektavimui bei eismo srautų ir miesto tinklo analizei. Projektuojant naujus kelius ar aplinkkelius pastaroji įranga padeda parinkti sankryžų tipus, numatyti kelio juostų skaičių bei transporto srautų persiskirstymą. Tokiu būdu mažinami transporto kamščiai bei avaringumas.

Darbuotojams skirtos investicijos susijusios su kvalifikacijos kėlimu bei naujausia darbo įranga, kas lemia didesnes projektavimo galimybes ir spartesnį darbų procesą.

„Kelprojektas“ priklauso investiciniai bendrovei „BaltCap“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją