Kauno vicemeras Kęstutis Kriščiūnas kartu su Miesto tvarkymo skyriaus vadovu Aloyzu Pakalniškiu bei Finansų skyriaus vedėju Algimantu Lauciumi trečiadienį apžiūrėjo problematiškas laikinosios sostinės gatves.

„Išleidome turėtus pinigus, bet matome, kad padėtis miesto gatvėse vis tiek labai liūdna. Kad būtų geresnis susikalbėjimas tarp skyrių kartu vyko A. Laucius ir A. Pakalniškis. Visada sakoma, kad nėra pinigų, tai pasiūlėme vykti kartu. Mes norime nors kažkiek iš miesto biudžeto ar paskolos patvarkyti duobes, nes pavasarį bus visiškai liūdna“, - DELFI sakė K. Kriščiūnas.

Jei būtų gautos reikiamos lėšos, pirmiausia planuojama tvarkyti gatves aplink Zanavykų turgų Žaliakalnyje. Taip pat Ašigalio bei Chemijos gatves, Radvilėnų plentą, dalį Taikos prospekto.

„Reikia ne tik užpilti duobes, kurias pavasarį vėl reikės užpilti, bet reikia, kaip sakoma, lopyti dideliais lopais visą dangą“, - sakė vicemeras.

Kauno valdžią perėmus koalicijai „Už Kauną“ gatvių duobių taisymui buvo išleista 5 mln. Lt. Už Kelių direkcijos pinigus prasidėjo grandiozinė Juozapavičiaus prospekto rekonstrukcija. Taip pat vyksta eilė mažesnių darbų kitose gatvėse.

Tačiau K. Kriščiūnas pasigedo didesnio Kauno savivaldybės indėlio į gatvių priežiūrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją