Pristatymas prasidės 2006 metais. "Virgin" jau turi septynis lėktuvus A340-600 ir dar penkis yra užsakiusi. Taip pat ji turi šešis didelius reaktyvinius "Airbus" lėktuvus A380.

Analitikų teigimu, šis sprendimas - bendrovės "Boeing" pralaimėjimas.

"Viena iš priežasčių, kodėl mes pasirinkome "Airbus", yra ta, kad daugelis mūsų keleivių teigė, jog jiems labiau priimtini keturių variklių lėktuvai", - pareiškė "Virgin" atstovas. Lėktuvai turės variklius "Rolls-Royce".

Valdybos pirmininkas teigė siekiantis per penkerius metus dvigubai išplėsti bendrovę "Virgin Atlantic", kad maždaug iki 2009 metų ji skraidintų 8 mln. keleivių per metus.

Avialinijos nori pradėti rengti skrydžius iš Londono į Melburną, Dubajų, Bankoką, Mumbajų, Čikagą, Torontą, Jamaiką, Nairobį ir Rio de Žaneirą.

"Airbus" sudarė labai konkurencingą sutartį. Tai yra vienas didžiausių lėktuvų užsakymų "Virgin Atlantic" istorijoje, ir jis leis mums per ateinančius penkerius metus dvigubai išplėsti bendrovę", - teigė valdybos pirmininkas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją