Savo prognozes Ch. Bangle'as išsakė 59 Frankfurto automobilio parodoje, kuri atvėrė duris žurnalistams antradienį. Dizaineris iš Amerikos vadovauja komandai, kuri sukūrė naujosios BMW 7 serijos limuziną, debiutuojantį milžiniškoje parodoje.

BMW tvirtina pirmoji pasaulyje sukūrusi naują automobilį, kuriame ryšys su internetu yra standartas. Norėdamas pasijungti prie interneto, vairuotojas pasuka centrinį sukamąjį mygtuką naujos kontrolės sistemos "iDrive" viduryje.

"Automobilių ateitis yra internetas, - tvirtina Ch. Bangle'as. - BMW laiko tai savo filosofija ir, aš manau, kad ši technologija prigis ir galiausiai užkariaus visus automobilius".

"iDrive" mygtukas, įmontuotas tarp sėdynių, kontroliuoja daug automobilio funkcijų. Sukdamas mygtuką viena iš aštuonių galimų krypčių, vairuotojas gali gauti iš interneto naujausią informaciją apie padėtį keliuose ir oro sąlygas, tiksliai nustatyti savo buvimo vietą su Pasauline vietos nustatymo sistema (GPS) arba paprasčiausiai įsijungti šildytuvą.

Ch. Bangle'as tvirtina, jog "iDrive" sistemą galima įvaldyti per maždaug penkias minutes. Be to, sistema smarkiai sumažina prietaisų skaičių automobilio viduje, todėl vairuotojui yra lengviau sutelkti visą dėmesį į kelią.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją