„Apgailestaujame, kad tą tvarką nuėmė. Nes tikrai gerų rezultatų buvo. Bet kaip apsispręsta – taip padarysim. Tikrai apgailestaujame“, - DELFI sakė G. Bliuvas.

Vilniaus viešąjį transportą prižiūrinčių „Susisiekimo paslaugų“ vadovas neišsižada pozicijos ir tebetvirtina, kad priekinių durų sistema pasiteisino. Esą keleiviai jau apsiprato su permainomis, išaugo pajamos iš bilietų pardavimo, o „zuikių“ ir asocialių asmenų skaičius autobusuose bei troleibusuose sumažėjo.

DELFI primena, kad meras A. Zuokas trečiadienį teigė neradęs pakankamai argumentų laipinimo tik pro priekines duris tvarkai išlaikyti.

„Esame nutarę, kaip ir buvome žadėję, pakeisti šią tvarką. Autobusai, troleibusai tam ir gaminami. Ne su vienomis durimis o su trejomis, kad žmonės patogiai galėtų į juos patekti. (...) Lėšų praktiškai nereikės jokių. Reikės tiktai nuimti lipdukus (nuo transporto priemonių durų – DELFI). (...) Tikrai galiu pasakyti: mes nagrinėjome, analizavome, žiūrėjome skaičius. Duomenų labai aiškių teigti, kad ta tvarka sumažino „zuikių“, nėra“, - kalbėjo A. Zuokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją