Pirkėjams reikia ne tik pasiūlyti tinkamą ir kokybišką prekę, pirkėjus reikia dar ir privilioti ar išlaikyti. Taip yra ir automobiliniame pasaulyje. Taigi, vaiko palankumą galima pelnyti pasiūlius saldainį, na o suaugusiems papirkti reikia gerokai brangesnių žaisliukų.

Fotografuokite su "Ferrari"

Ką daryti, jei oras netinkamas pasivažinėjimams su jūsų "Ferrari"? Kaip tuomet parodyti savo meilę šiems itališkiems automobiliams, kad visi tai žinotų? O gal jūs labai trokštate įsigyti "Ferrari", bet tam dar trūksta pinigų? Viskas labai paprasta - jums reikia kompanijos "Olympus" kartu su "Scuderia Ferrari" sukurtos fotokameros Ferrari AZ-1.

Pirmoji šių fotoaparatų karta debiutavo dar pernai, o 2004 metų modelį jo kūrėjai jau spėjo patobulinti. Kaip ir jos pirmtakė, 2004 metų "Ferrari" fotokamera yra ryškiai raudonos spalvos, yra griežtų ir gan įsimenančių formų, taipogi pasižymi itin tvirtu korpusu. Fotografuojantis "Ferrari" turi 3,2 megapikselių matricą, o nesenai sukurtas 2,5 colių didelio kontrastingumo LCD ekranas leidžia matyti tikslų vaizdą iki 160 laipsnių kampu net ir saulėtą dieną.

Kaip ir automobiliuose, fotografuojančiame "Ferrari" gausu papildomos įrangos. Tai ir "slide-show" funkcija, ir galimybė spausdinti fotografijas tiesiogiai prisijungiant prie spausdintuvo, naudojant vadinamąjį "pictbridge" standartą. Viena iš automobilininko širdžiai mielesnių ypatybių, tai specifinis lenktyninio automobilio garsas, pasigirstantis įjungiant kamerą.

Na ką, neblogas saldainis norintiems būti arčiau "Ferrari"? Beje, kaip ir keliais važinėjantys Ferrari, ši fotokamera nėra itin masiškas gaminys - visame pasaulyje šiais metais žadama parduoti tik apie 10 000 fotografuojančių "Ferrari".

Nešiojamas ir sulankstomas PT Cruiser

Ar žinote dailų ir išties praktišką retro stiliaus automobilį "Chrysler PT Cruiser"? Kai tik prasidėjo šių automobilių pardavimai, pirmieji juos bandę žurnalistai ir pirmieji pirkėjai galėjo pasidžiaugti ne ką mažiau stilingu paspirtuku su PT Cruiser atributika. Minėtas paspirtukas pasižymi aukštos kokybės poliruoto metalo gausa ir emblemomis, įrodančiomis giminystę su garsiuoju retro stiliaus automobiliu.

Beje, nemažai tokių paspirtukų važinėja ir Lietuvos šaligatviais - kai Rytų Europos šalių automobilių žurnalistams Slovėnijoje buvo pristatyti pirmieji "Chrysler PT Cruiser", Lietuvos žurnalistai irgi gavo dovanų po PT Cruiser paspirtuką. Tokią transporto priemonę teko išbandyti ir šių eilučių autoriui - teko pripažinti, kad tai tvirtai ir iš gerų medžiagų padarytas žaisliukas. Žaisliukas, kuris visuomet primena, kad pasaulyje yra toks retro stiliaus "Chrysler". Ir dar, ar įsivaizduojate, kaip stilingai toks paspirtukas atrodo traukiamas iš tikro PT Cruiser bagažinės?...

Visi stengiasi kaip kas išmano

Šie du aukščiau minėti pavyzdžiai nėra kažkokia išimtis. Potencialius savo klientus taip vilioti bando kiekvienas automobilių gamintojas. Net ir turintiems vienos ar kitos markės automobilį žmonėms malonu savo buitį pagražinti daiktais, vienaip ar kitaip susijusiais su mylima mašina.

Daugelis automobilių gamintojų apsiriboja paprastesniais aksesuarais - vieni iš populiariausių daiktų, pažymėtų automobilinio pasaulio heraldika, yra įvairiausi lagaminai. Lagaminus savo pirkėjams siūlo "Porsche", "Ferrari", "Jaguar" ir daugybės kitų gamintojų pardavėjai. Jei to negana, "BMW" ir "Mercedes-Benz" gali pasiūlyti net ir kalnų dviračius. Visgi, teisus buvo Ostapas Benderis klausdamas, kiek kainuoja opijus liaudžiai...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją