Penktadienį "FAW Car Co" paskelbė taip pat dėl degalų bako defekto siekianti susigrąžinti 30 tūkst. "Mazda 6" automobilių, kuriuos gamina pagal "Mazda Motor Corp" licenciją.

"Honda" ketina susigrąžinti tris kartu su partnere "Denway Motors Ltd" Guangžou 2003 m. nuo sausio 15 iki spalio 29 d. pagamintus modelius, savo tinklapyje www.guangzhouhonda.com.cn paskelbė bendrovė.

"Guangzhou Honda Automotive Co Ltd" pastebėjo, kad praėjusiais metais pagamintų "Honda Accord" automobilių degalų bakuose atsiranda įskilimų, todėl nori pataisyti Kinijoje pagamintus automobilius. Įmonės pareiškime taip pat pabrėžiama, kad apie šio defekto sukeltas avarijas nepranešama.

Praėjusių metų rugpjūtį "Honda" paskelbė susigrąžinsianti 31 tūkst. "Honda Accord" automobilių, kurių dujų išmetimo vamzdžiai dėl tam tikro defekto gali išmesti nuodingus garus. Panašus defektas buvo atrastas ir Japonijoje gaminamuose automobiliuose.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją