Antroje pavasario pusėje vairuotojai galėjo bent kiek atsipūsti, nes miestuose gerokai sumažėjo duobėtų gatvių. Tačiau prie įvažiavimų į gyvenamųjų namų kiemus vėl kyla susierzinimas.

Vilniaus savivaldybės Komunalinio ūkio departamento Infrastruktūros skyriaus vedėjas Valdas Juodis pernelyg džiugių žinių dėl duobėtų kiemų remonto miestiečiams neturėjo. Jo teigimu, kol kas numatyta lopyti tik avaringiausias vietas, o likusias tvarkyti tik tada, jei atsirastų papildomų lėšų.

„Visų kiemų tikrai nesutvarkysime, nes tam trūksta lėšų. Todėl tikėtis, kad šiais metais visos duobės gyvenamųjų namų kiemuose bus užlopytos, nereikėtų. Šiems darbams numatyta skirti tik 460 tūkst. litų, o tiek pinigų, suprantama, neužtenka. Kita vertus, pernai situacija buvo dar prastesnė, kai kiemams tvarkyti buvo atseikėta vos 112 tūkst. litų", - dienraščiui tvirtino V.Juodis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją