Tai bus 21-asis miestas, į kurį "airBaltic" rengs tiesioginius skrydžius iš Rygos ir antrasis Didžiojoje Britanijoje. "airBaltic" jau rengia tiesioginius skrydžius į Londoną.

Mančesteris yra svarbus Didžiosios Britanijos verslo centras ir populiari turistinė vieta, pažymėjo "airBaltic" prezidentas Bertoltas Flikas. "airBaltic" skrydžiai į Mančesterį bus konkurencingi, nes jų bilietai kainuos trečdaliu mažiau nei kelionė autobusu, teigė jis.

Iš pradžių bendrovė aptarnaus tris tiesioginius skrydžius į Mančesterį per savaitę - pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais. Bus galima įsigyti bilietų į vieną pusę.

Pigiausio bilieto kaina bus 49 latai. Šiuo maršrutu skraidys 120 vietų lėktuvas "Boeing 737". Kelionė iš Rygos į Mančesterį truks mažiau nei 3 valandas.

Kaip buvo pranešta, nuo rugpjūčio 15 dienos "airBaltic" taip pat pradės rengti tiesioginius skrydžius į Vokietijos miestą Kelną. Tai bus trečias maršrutas į Vokietiją.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją