Pagal sutartį su „EuroStyle Ltd.“, pirmosios birių krovinių transportavimui skirtos baržos statybos darbai Vakarų Baltijos laivų statykloje prasidės šių metų rugpjūčio 1 d. ir truks iki 2012 m. kovo vidurio. Antrosios baržos statybos prasidės šių metų spalio 17 d. ir truks iki 2012 m. birželio vidurio. Projekto vertė – per 30 mln. Lt, skelbia bendrovė.

„Tai sudėtingas ir įdomus projektas. Profesionalumo išbandymu taps terminai per kuriuos baržos turi būti pastatytos. Tačiau džiaugiamės, jog Vakarų Baltijos laivų statyklos patirtis ir konkurencingumas leidžia gauti užsakymus ne tik iš Europos, bet ir iš Rusijos užsakovų“, – teigė „Vakarų Baltijos laivų statyklos“ direktorius Jevgenijus Petrovas.

„Vakarų laivų gamykla” įmonių grupę vienija 23 skirtingų specializacijų kompanijos. Kontrolinį 95,78 proc. AB „Vakarų laivų gamykla“ akcijų paketą valdo Estijos koncernas „BLRT Grupp“. Įmonių grupėje dirba apie 1850 žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją