2010 metų lapkričio 18 dieną pasirašytoje sutartyje buvo numatyta, kad sandoris turi būti užbaigtas iki 2011 metų kovo 31 dienos. Neužbaigus sandorio iki šios datos, minėta sutartis nustojo galioti, informuoja „Invalda” per vertybinių popierių biržą.

Kad sandoris įvyktų, jam turėjo pritarti Konkurencijos ir vartotojų apsaugos biuro tarnybos bei „Trakcja Polska SA“ akcininkai.

Bendrame „Trakcja Polska“ ir „Tiltra Group“ pareiškime teigiama, kad „eilė nuo sandorio dalyvių valios nepriklausančių priežasčių užkirto kelią jo užbaigimui sutartyje numatytu laiku.”

„Trakcja Polska” turėjo įsigyti 100 proc. „Tiltra Group”, 96,84 proc. „Kauno tiltų” ir 22 proc. Lenkijos „Silentio Investments Sp. z. o. o.“ akcijų už 777,536 mln. zlotų (676,915 mln. Lt).

Po sandorio įgyvendinimo „Comsa Emte“ grupė turėjo valdyti maždaug 35 proc. akcijų, „Invalda“ – apie 12,5 proc. akcijų, kiti „Tiltra Group“ akcininkai – 18,5 proc., kiti akcininkai, kurie šiuo metu yra „Trakcja Polska“ akcininkai, turės 34 proc. akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją