Sekmadienio rytais kauniečiai ima plūsti į Arkikatedrą, Jėzuitų, Vytauto bažnyčias.

Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras teigė, kad statyti automobilius galima nedidelėje zonoje, ties Jakšto gatve. Čia paliktas pravažiavimas vestuvių automobiliams, kuriuo netrukus ėmėsi naudotis ir kiti vairuotojai.

„Įvažiuoti į pačią Rotušės aikštę draudžiama. Į šią problemą dėmesį turėtų atkreipti policija. Be to, tai vairuotojų kultūros klausimas. Tai tikrai nėra toks mašinų skaičius, kad jų nebūtų kur statyti. Be to, vos už kelių šimtų metrų yra didelė Kauno pilies automobilių stovėjimo aikštelė, bet visi pas mus įpratę privažiuoti iki pat durų“, - DELFI sakė P. Keras.

Sekmadienio rytą Kauno pilies aikštelėje stovėjo vos keli automobiliai, tuo tarpu pačioje Rotušės aikštėje jų netrūko.

P. Keras taip pat priekaištavo policijai kuri, jo teigimu, turėtų griežčiau kontroliuoti situaciją pagrindinėje miesto aikštėje.

„Žinoma, į Rotušės aikštę įvažiuoti draudžiama, čia stovi ženklai. Būtinai atkreipsime dėmesį į šią problemą ir bausime kelio ženklų nepaisančius vairuotojus. Įvažiuoja vienas vairuotojas, o iš paskos ima važiuoti ir kiti“, - DELFI teigė Kauno kelių policijos vadovas Alfonsas Tarasevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją