Viceprezidento teigimu, "Ford" automobilių Lietuvoje laukia neblogos perspektyvos, juolab kad ir šiuo metu "Ford" modeliai "Focus", "Mondeo" ir "Transit" pagal pardavimus užima labai geras pozicijas savo klasėse.

"Daug tikimės ir iš naujosios "Ford Fiesta", kuri bus pristatyta rudenį Frankfurto automobilių salone", - teigė I.Sviggumas, apsilankęs "Ford Motor Co." atstovo Lietuvoje UAB "Vilniaus Vista" automobilių salone bei servise.

Pasak UAB "Vilniaus Vista" direktoriaus Kazimiero Maneikio, Lietuvą naujoji "Ford Fiesta" greičiausiai pasieks jau metų pabaigoje ir taps rimtu konkurentu mažų automobilių klasėje.

UAB "Vilniaus Vista" jau 9 metus sėkmingai prekiauja "Ford" automobiliais, atlieka techninį aptarnavimą, prekiauja automobilių dalimis.

"Ford" atstovybės veikia didžiausiuose Lietuvos miestuose. Naujasis "Ford Mondeo" yra pelnęs "Lietuvos metų automobilio 2001" titulą.

Per pirmąjį šių metų pusmetį šalyje parduotas 221 naujas "Ford" automobilis - tai 32 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai. "Ford" šiuo metu užima apie 7 proc. naujų lengvųjų automobilių rinkos dalį.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją