Nelaiminga praminta A.Goštauto gatvės ir Gedimino prospekto sankryža laukia permainų. Tai, kad joje nemažėja avarijų, kelių policininkus ir eismo tvarkytojus privertė sukti galvą, ką dar galima patobulinti, šeštadienį rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ priedas „Sostinė.

Pareigūnai baiminasi, kad žiemą pasikeitus vairavimo sąlygoms eismo įvykių prie Seimo rūmų dar padaugės.

Savivaldybės Eismo organizavimo skyriaus vedėjas Algirdas Šešelgis įsitikinęs, kad visiškai atsisakyti saugumo salelių nevalia – sankryžoje pėsčiųjų srautas didelis ir jie liks neapsaugoti.

„Geriau jau tegul automobiliai stulpus daužo, o ne žmones”, – „Sostinei“ samprotavo A.Šešelgis.

Vis dėlto nuspręsta, kad geriausias būdas sumažinti avarijų skaičių – 1,5 metro pastumti saugumo saleles ir apsauginius atitvarus nuo sankryžos. Tokiu būdu sankryža paplatės trimis metrais.

„Jau paprašėme specialistų apskaičiuoti, kiek tai kainuotų. Aišku, kad tai nebus milžiniški pinigai”, – sakė A.Šešelgis. Salelės bus perkeltos artimiausiu metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją