„Laiptinėje, kuri iš požeminės aikštelės veda prie prekybos centro „Gedimino 9" baisu. Kiekvieną rytą vaizdas toks pats – telkšo šlapimo balos, sienos ištepliotos, kai kur mėtosi ir išmatos. Nejaugi nieko neįmanoma padaryti?" – stebėjosi vilnietė Audronė.

Ankstyvą rytą į darbą atvykstanti moteris ne kartą dėl to skundėsi požeminę aikštelę valdančiai savivaldybės įmonei „Susisiekimo paslaugos". Tačiau niekas iki šiol taip ir nepasikeitė.

"Aš šią problemą puikiai žinau. Juk pats kasdien naudojuosi mūsų aikštelėmis ir žinau, kas ten dedasi. Aikštelių laiptinės plaunamos kasdien. Ne šluojamos, o plaunamos. Bet yra kaip yra", – rankomis skėsčiojo "Susisiekimo paslaugų" direktorius Gintas Bliuvas.

Požemines aikšteles valdanti savivaldybės įmonė jų laiptinėse įrengė ir vaizdo stebėjimo kameras. Tačiau to nepakanka, nes, G.Bliuvo teigimu, jos neaprėpia viso laiptinės ploto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją