Vienintelis oro vežėjo lėktuvas Dublino oro uoste yra sulaikytas nuo trečiadienio nakties.

„Pavyko susitarti dėl sąlygų, kurias išpildžius orlaivis būtų grąžintas. Apie konkrečius terminus kalbėti negalime", – sakė ji.

Kaip skelbiama penktadienio pavakarę bendrovės išplatintame pranešime spaudai, visi skrydžiai, suplanuoti rugsėjo 25 – spalio 1 dienomis, yra atšaukiami. Keleiviai, kurie buvo įsigiję bilietus skrydžiams į atšauktus reisus, dėl pinigų grąžinimo turi kreiptis į “Star1 Airlines“ elektroniniu paštu claims@star1.aero.

Dėl atšauktų skrydžių Žironoje naktį iš ketvirtadienio į penktadienį liko 120 keleivių. Prasta įmonės finansinė situacija paaiškėjo naktį iš antradienio į trečiadienį, kai iš Dublino oro uosto dėl nesumokėtų įmokų lizingo bendrovei buvo sulaikytas vienintelis „Star1 Airlines” lėktuvas. Tada oro uoste be žinių blaškėsi 97 žmonės.

Naujausiais Registrų centro duomenimis, bendrovės „Star1 Airlines“ akcininkas yra „Star Team Group“, kurios akcijas valdo Erikas Zubrus ir Darius Šilinis.

DELFI žiniomis, paskutiniu metu bendrovės akcininkų skaičius prasiplėtė iki keturių asmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją