Vidurdienį laikinosios sostinės gatves užtvindė didžiulė motociklų kolona. Čia galėjai pamatyti ir blizgančius „Harley Davidson“ ir restauruotus senus rusiškus motociklus. Per visą miestą apvažiavusi baikerių kolona finišavo Aleksote esančiame S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome, kur ir vyko pagrindinė šventės dalis.

Veikė motociklų plovykla po atviru dangumi su žaviomis merginomis, sportininkai varžėsi dėl prizų geriausių vietų ant podiumo, o daugybė vaikinų ir merginų buvo kviečiami ir į aplink vykstančias linksmybes.

Ant aerodromo kilimo-leidimosi tako buvo demonstruojami motociklų triukai, atliekama daugybę dūmų kelianti driftingo parodomoji programa. Vakare visus pakvietė sportininkų apdovanojimai ir tradicinis Baltijos šalių baikerių šventės koncertas.

Kauno motociklininkų šventės akimirkos – DELFI fotoalbume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją