Anot oro uosto, komerciniams plotams išsinuomoti pateikta daugiau nei 100 paraiškų, į kai kurias vietas pretendavo po 10 dalyvių.

Pasak TVOU Komercijos departamento vadovo Simonas Bartkus, artimiausiu metu oro uosto išvykimo salėje pradės veikti nauja kavinė-baras „Alaus uostas“, kuriame bus siūloma įvairių rūšių alaus bei nacionalinių patiekalų. Ten pat birželį atsidarys ir „Žemaitijos pieno“ ledainė „Dione“, kurioje bus prekiaujama natūralios gamybos linijos „Dione“ ledais.

Sterilioje zonoje, į kurią patenka tik išvykstantys keleiviai, birželio pradžioje atsidarys dar viena UAB „Travel Retail Vilnius“ parduotuvė, kurioje bus prekiaujama ir lietuviškais suvenyrais bei alkoholiniais gėrimais. Taip pat šioje zonoje duris atvers ir du nauji maitinimo taškai: greitojo maisto ir užkandžių kavinė „Juta Jazz Kava“, kurios atidarymas numatytas birželio pradžioje. Čia bus prekiaujama šviežia kava ir užkandžiais bei alumi. Taip pat birželio gale bus atidaryta užkandinė „Cofee Hill“, pasiūlysianti šviežių sulčių, kavos bei sumuštinių.

Ne Šengeno sterilioje zonoje birželio gale atsidarys dar viena greito maisto užkandinė „Fast‘N‘Fresh“, kurioje bus įvairų sumuštinių, užkandžių ir desertų. Sterilioje zonoje bus atidarytas ir „Lietuvos spaudos“ knygynas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją