Viešai pasirodę „Star1 Holidays“ generalinio direktoriaus Martyno Laivio pasvarstymai apie vulkano pelenų įtaką turizmui paskatino kai kuriuos kelionių pardavėjus pristabdyti partnerystę su turizmo rinkos naujoku.

„Star1 Holidays“ vakar tikino, kad apie grėsmę veiklos tęstinumui M.Laivys kalbėjo turėdamas galvoje ugnikalnio keliamas bėdas, jeigu jos užtruktų ilgesnį laiką, o ne keletą dienų.

„Pats M.Laivys viešai komentavo, kad prašys valstybės finansinės paramos. Ir taip žinojome – jų situacija nelengva. Juk niekas nenori finansinių bėdų“, – sakė „Wrislit“ turizmo skyriaus turizmo vadovė Violeta Kleinienė.

„Kai pats vadovas abejoja įmonės veiklos tęstinumu, mes taip pat žiūrime atsargiau“, – konkurentams pritarė ir agentūros „Baltic Clipper“ vadovas Romas Vitkauskas.

„Star Team Group“, kuriai priklauso „Star1 Holidays“ ir „Star1 Airlines“, komunikacijos vadovė Jūratė Rupšienė sako, kad kalbas apie įmonės finansines bėdas skleidžia vienas konkurentų – taip pat kelionių rengimo įmonės vienas vadovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)