Pirkėjo šiam visureigiui ieškota beveik metus, tačiau neatsirado nė vieno panorusio už šį „Porsche Cayenne“ pakloti 130 tūkst. Lt. Būtent tiek jis kainavo „Lietuvos energijai“.

Šiuo metu rinkoje toks automobilis kainuoja apie 60-70 tūkst. Lt.

„Paskutinio konkurso metu automobilio rinkos vertė buvo 69 tūkst. Lt. Domėjosi daug žmonių, tačiau potencialių pirkėjų, siūliusių priimtiną kainą, atsirado tik keli. Po papildomų derybų automobilis buvo parduotas už 58 tūkst. Lt ir tai buvo didžiausia pasiūlyta kaina nuo pardavimo pradžios”, – DELFI sakė „Lietuvos energijos“ Komunikacijos skyriaus vadovė Aurelija Trakšelienė.

Automobilio pirkėjo pavardė neatskleidžiama.

DELFI anksčiau rašė, kad prabangiajam visureigiui „Lietuvos energija“ pirkėjo ieškojo nuo 2009 m. sausio, nes 2008 m. buvo nuspręsta atsisakyti visų prabangių automobilių.

Šis automobilis į bendrovę atkeliavo kartu su nauju direktoriumi Dariumi Masioniu. Visureigis esą buvo viena iš jo atėjimo dirbti sąlygų, tačiau D. Masionis „Lietuvos energijos“ vadovu išbuvo mažiau nei metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją