Konkursui bendrovės „Smiltynės perkėla“ generalinio direktoriaus pareigoms eiti paraiškas pateikė 14 pretendentų. Praėjusių metų gruodžio 28 d. įmonės valdyba, išnagrinėjusi kandidatų konkursui pateiktus dokumentus, nustatė, kad devyni pretendentai neatitinka konkurso skelbime nustatytų kvalifikacinių reikalavimų (neturėjo reikiamo išsilavinimo, vadovaujamo darbo patirties, nepakankamos užsienio kalbos žinios ir kt.).

Konkurse dalyvavo penki pretendentai, daugiausiai balų surinko Darius Butvydas, iki šiol vadovavęs tarptautinės kompanijos „Avery Dennison Zweckform Office Products” atstovybei Baltijos šalims, Ukrainai ir Baltarusijai.

D. Butvydas Klaipėdos universitete yra įgijęs verslo vadybos ir administravimo magistro laipsnį.

„Smiltynės perkėla“ teikia keleivių ir transporto priemonių perkėlimo paslaugas ir užtikrina susisiekimą per Kuršių marias į Kuršių neriją, kuri yra įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją