„Pastebime, kad ši kryptis įsitvirtino mūsų tvarkaraštyje ir jau turi savo nuolatinius keleivius. Tai – verslo bendruomenė bei išeiviai, kuriems susisiekimas su Jungtinės Karalystės sostine yra ypatingai svarbus“, - pranešime cituojama „Star1 Airlines“ komunikacijos vadovė Jūratė Rupšienė.

Pasak jos, reisų į Londoną skaičiaus augimui įtakos taip pat turėjo „Aer Lingus“ sprendimas nuo pavasario nutraukti reguliariuosius reisus iš Vilniaus į Londoną.

Nuo balandžio 29 d. „Star1 Airlines” į Didžiosios Britanijos sostinę skraidins kasdien, išskyrus šeštadienį. Tai jau antrasis šio maršruto papildymas šiais metais - nuo sausio 2 d. bendrovė padidino savaitinį reisų Vilnius - Londonas skaičių nuo 4 iki 5. Bendrovės lėktuvai Londone skrenda į Stanstedo oro uostą.

„Star1 Airlines“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir kelionių organizatorių „Star1 Holidays“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją