Tame pačiame pastate taip pat bus įrengtos Vilniaus oro uosto keleivių bei svečių automobilių stovėjimo vietos.

"Mūsų sprendimą persikelti nulėmė sparčiai auganti aukštos kokybės naudotų automobilių paklausa Lietuvoje bei noras išlaikyti vieną pirmaujančių pozicijų naudotų automobilių prekybos rinkoje. 2002 metais tarp sparčiausiai ūgtelėjusių didžiausių Lietuvos bendrovių "Automodus" buvo ketvirtoje vietoje.

Kadangi prekybos centro Ukmergės gatvėje plėtimosi galimybės jau buvo visiška išnaudotos ir jame tilpo tik iki 150 automobilių, šalia Vilniaus oro uosto pastatytas pastatas, kuriame "Automodus" galės eksponuoti keletą kartų daugiau ir įvairesnių markių bei modelių automobilių nei iki šiol", - persikėlimo priežastis aiškino "Automodus" direktorius Gintas Bliuvas.

UAB "Automodus" savo veiklą pradėjo 2001 metais. Prekybos centre pirkėjams siūlomas platus įvairių markių naudotų automobilių asortimentas: jau dabar yra parduota arti 800 trisdešimties skirtingų, tarp jų ir retų Lietuvoje ''Cadillac'', ''Hummer'', ''Morgan'' markių automobilių.

Bendrovės specializacija - naudoti 2-7 metų senumo automobiliai, tačiau dažnai pateikiami ir išskirtiniai pasiūlymai naujiems automobiliams įsigyti. Pagal specialius užsakymus į Lietuvą atvežami retesnių modelių ar net egzotiški automobiliai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją