Transporto priemonei sugedus ar įvykus nelaimingam atsitikimui kelyje, draudimo bendrovė “ERGO Lietuva” teiks automobilio apsaugos ir transportavimo paslaugas. Pagalbos draudimas į nelaimingą įvykį patekusiam draudėjui padengs kelionės pratęsimo ar grįžimo išlaidas, jei dėl gedimo ar nelaimingo atsitikimo transporto priemonės neįmanoma suremontuoti arba ji pavagiama.

Taip pat draudikas padės surasti vietą nakvynei ir apmokės vienos nakvynės išlaidas Lietuvos teritorijoje klientui, kuris dėl pakeliui įvykusio transporto priemonės gedimo ar nelaimingo atsitikimo nepasiekė kelionės tikslo.

Praradusiems automobilio raktelius klientams “ERGO Lietuva” atsiųs atsarginius raktelius, taip pat padės surasti transporto priemonių remonto dirbtuves, jei po draudiminio įvykio automobilį reikės remontuoti.

Įvykus pagalbos kelyje draudiminiam įvykiui, “ERGO Lietuva” klientas bet kuriuo paros metu, t.y. 24 val. per parą iš įvykio vietos turi galimybę apie tai pranešti telefonais 8-800-21555 arba 1555 ir gauti reikalingą pagalbą bei konsultacijas.

Pagalbos kelyje draudimo paslaugomis galės naudotis lengvųjų automobilių vairuotojai nuo š.m. rugpjūčio 1 d. apsidraudę transporto priemonių Kasko draudimu. Draudėjui kartu su polisu bus įteikiama pagalbos kelyje draudimo kortelė. Lengvajam automobiliui pagalbos kelyje draudimas kainuos 55 Lt per metus. Bendra draudimo išmoka dėl pagalbos kelyje draudimo gali sudaryti iki 1.500 Lt.

“Suteikdami papildomas pagalbos kelyje paslaugas, siekiame, kad draudimo produktai būtų patrauklesni vartotojui vertės ir kokybės požiūriu”,- teigia “ERGO Lietuva” Civilinės atsakomybės, nelaimingų atsitikimų ir transporto priemonių draudimo skyriaus vadovas Audrius Pilčicas.

Pagalbos kelyje draudimo operatoriaus paslaugas “ERGO Lietuva” klientams teiks UAB “Draudos asistavimas”. Įsigijusiems “ERGO Lietuva” naująjį transporto priemonių Kasko draudimo polisą, “Draudos asistavimas” taip pat teiks asistavimo paslaugas: registruos įvykius, siūlys kito automobilio nuomą bei kokybiškai dirbantį autoservisą remontui, sutvarkys reikalingus dokumentus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją