Noras pamatyti naujausius automobilius bei galimybė laimėti prizą - naują automobilį "Peugeot 206" čia sutraukė ne tik vilniečius, bet ir įvairiausių šalies miestų gyventojus, bene daugiausiai lankytojų dėmesio susilaukė naujų automobilių pardavėjai. "Ford" atstovybės Lietuvoje - bendrovės "Vilniaus Vista" generalinis direktorius Kazimieras Maneikis sakė, kad per parodos dienas jie pardavė 8 automobilius "Mondeo" bei 1 "Ford Puma".

Kitame "Kia" stende visi demonstruojami nauji automobiliai taip pat buvo parduoti per pirmąsias dvi parodos dienas.

Gerais parodos rezultatais džiaugėsi ir kiti oficialūs automobilių gamintojų atstovai. Daugelio, jų manymu, į parodą investuotos lėšos pateisino ir net pranoko lūkesčius. Pavyzdžiui, naujais "VAZ" automobiliais prekiaujanti bendrovė "Autoverslo automobiliai" pasirašė 15 kontraktų. Labiausiai perkamas yra visureigis "NIVA".

Kaip sakė parodoje apsilankęs Rusijos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Lietuvoje Jurijus Zubakovas, jam malonu, kad "VAZ" automobiliai mūsų šalyje yra noriai perkami ir praėjusiais metais buvo tarp lyderių.

Beje, "VAZ" automobiliai yra patys pigiausi iš Lietuvoje parduodamų naujų automobilių. Pernai buvo parduoti 665 "VAZ" automobiliai. Tai trečia vieta tarp visų oficialių importuotojų. Pigiausias "VAZ-21061" parodos metu kainavo 13 tūkst. 400 litų, brangiausias "NIVA" su dyzeliniu 1,9 litro varikliu kainavo 30 tūkst. litų.

Nemažai kontraktų sudarė ir kitos bendrovės.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją