„airBaltic“ prezidentas ir vykdantysis direktorius Bertoldas Flickas teigia: „airBaltic“ nori suteikti papildomas privilegijas lojalumo programos „BalticMiles“ dalyviams. Nemokama registracija skrydžiui oro uoste yra dar viena priežastis, skatinanti keleivius pateikti paraišką „BalticMiles“ kortelei. Mes įsitikinę, kad „BalticMiles“ taškai ateityje taps paraleline valiuta, kadangi programoje dalyvaus vis daugiau partnerių ir taškus bus galima gauti ir panaudoti praktiškai visur – kalbant telefonu, pildant degalus, perkant pieną ir duoną arba pateikiant drabužius cheminiam valymui.“

Už registraciją oro uoste neprivalo mokėti keleiviai, turintys atramos ir judėjimo problemų, vaikai iki 12 metų ir keleiviai, užsiregistravę reisui internetu. Registracijos mokesčio nereikės mokėti ir keleiviams, kurių skrydis vykdomas iš oro uostų, į kurių skrydžius negalima užsiregistruoti internetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją