Trečiadienį Vilniaus savivaldybės tarybai buvo pasiūlyta laikinuoju "Susisiekimo paslaugų" direktoriumi paskirti Gintą Bliuvą, kuris iki šiol nieko bendra neturėjo nei su "Susisiekimo paslaugomis", nei su jokia kita savivaldybės bendrove, rašo "Vilniaus diena".

Jam greičiausiai bus paskirta apie 10 tūkst. litų per mėnesį sieksianti alga.

G.Bliuvas iki šių metų liepos vadovavo "Modus" grupės valdybai. Grupė jungia trylika automobilių prekybos ir techninės priežiūros, nekilnojamojo turto plėtros ir gamybos srityje veikiančių įmonių. Tarp jų - "BMW" ir "Mini" atstovę Lietuvoje "Krasta Auto", "Fiat" ir "Alfa Romeo" atstovę "Autobravą" ir kitas.

Sukdamasis automobilių versle dar 1993 metais G.Bliuvas susipažino su dabartiniu Vilniaus meru Viliumi Navicku, kuris tuo metu vadovavo automobilių bendrovei "Veda".

"Meras mane pakvietė eiti "Susisiekimo paslaugų" laikinojo direktoriaus pareigų. Mes su V.Navicku vienoje įmonėje niekada nedirbome, tačiau esame seniai pažįstami - nuo 1993 metų buvome kolegos konkurentai", - atviravo G.Bliuvas.

Meras V.Navickas neneigė seniai pažįstąs naująjį "Susisiekimo paslaugų" vadovą ir pats jį pakvietęs laikinai eiti šių pareigų. Tačiau meras pridūrė, kad G.Bliuvui ne vieninteliam buvo siūlomas V.Antanavičiaus atlaisvintas postas.

"Žmogus atėjo iš verslo turėdamas didelę valdymo, vadybos ir sėkmingo verslo patirtį. Kai žiūrėjome, kam galime pasiūlyti, ne vien jo buvo klausta. Bet aš esu dėkingas, kad jis sutiko. Matėte - ir taryba, tiek pozicija, tiek opozicija, jį žino kaip gerai dirbusį vadybininką. Tikimės, kad jis savo žiniomis padės "Susisiekimo paslaugoms" išbristi iš tam tikrų bėdų", - komentavo V.Navickas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją