Metinėje “Gedimų statistikos 2002” ataskaitoje pažymima, kad “Ford Fiesta” dėl gedimų kviesta rečiausiai – tik 15,9 iškvietimų tūkstančiui ADAC priregistruotų automobilių. Šioje statistikoje įskaičiuoti visi 1997-1999 metų laidos automobilių kelių pagalbos iškvietimai. “Fiesta” pagal patikimumą aplenkė 13 kitų gamintojų modelių ir buvo pripažinta patikimiausia.

ADAC pažymi, kad “Ford Fiesta” turėtų būti labai patrauklus ir kaip naudotas automobilis dėl geros kokybės ir patikimumo.

“Kiekvienais metais “Fiesta” kyla vis aukščiau pagal kokybės parametrus ir yra gerai techniškai suprojektuota”, - teigė ADAC ekspertai gegužės mėnesio “ADAC Motorwelt” žurnale.

2002 metais “Ford Fiesta” laimėjo vieną prestižiškiausių “Auksinio vairo” apdovanojimą Vokietijoje, kurį įsteigė leidinys “Bild am Sonntag”. Ekspertai bandė 20 naujų modelių ir apdovanojimą skyrė naująjam “Ford Fiesta” automobiliui.

Lietuvoje “Ford Fiesta” pristatyta 2002 m. gegužės mėn., 2003-iais pasirodė modelis su trejų durų kėbulu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją