Iki rugsėjo 20 d. jachtą „Pearl 60“ įsigiję pirkėjai gaus naują „Bentley Continental GT Coupe“ automobilį dykai. Laivų pardavėjai tikisi, kad 200 tūkst. JAV dolerių vertės (apie 490 tūkst. Lt) dovana padės išjudinti sustojusią rinką. Tačiau jachta „Pearl 60“ kainuos 7 kartus daugiau nei šis prašmatnus automobilis – 1,4 mln. JAV dolerių (apie 3,4 mln. Lt).

Susitarimas tarp dviejų kompanijų įvyko dėl paprastos priežasties – jos gamina prabangos prekes, kurios įperkamos tik turtingiems arba labai turtingiems pirkėjams. „Mūsų klientai žavisi ne tik jachtomis, bet ir britiškais automobiliais, todėl šis pasiūlymas turėtų būti itin patrauklus“, – teigė „Pearl Motor Yachts“ vykdantysis direktorius Ian Smallridge'as.

Neseniai vienas amerikietis, norėdamas parduoti namą San Diege (Kalifornija), ėmėsi panašios taktikos. Už apartamentus su vaizdu į Ramųjį vandenyną jis prašė 1,8 mln. JAV dolerių (apie 4,4 mln. Lt), o būsimam pirkėjui namo šeimininkas pažadėjo padovanoti savo 2007 m. gamybos „Bentley Continental GT Coupe“, kurio rida nesiekia 25 tūkst. kilometrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją