„Tokią mintį brandinome seniai ir ją padiktavo ne vien šalį apėmusio sunkmečio sąlygos. Konkuruodami su turgaus prekeiviais mes galime pasiūlyti pirkėjams ne tik geresnės kokybės automobilių už tą pačią kainą, bet ir tam tikras garantijas, lizingo ir draudimo paslaugas“, – sakė Vilniaus „Volkswagen“ centro generalinio direktoriaus pavaduotoja Laima Gatelienė.

Skelbdami nuolaidų aukcioną, šią savaitę „Volkswagen“ pardavėjai siūlo pirkėjams rinktis iš 160 turimų nenaujų šios ir kitų markių skirtingų modelių automobilių, pagamintų prieš 1-5 metus. Visi jie yra patikrinti „Volkswagen“ autorizuotame servise. Tai reiškia, kad pirkėjui neiškils jokių problemų įregistruojant automobilį ar atliekant jo techninę apžiūrą.

Be to būsimasis pirkėjas gaus visą patikimą informaciją apie automobilio būklę, ankstesnius jo savininkus, tikrąją ridą ir pan. L.Gatelienė įsitikinusi, kad nuolaidų aukcionas patiks pirkėjams ir ilgainiui jis taps populiarus.

Pirmuoju aukcionui pateiktų automobilių sąrašuose įrašytas 2004 metų gamybos 3,2 litro darbo tūrio 177 kW/240 AG pajėgumo variklį turintis visureigis „Volkswagen Touareg“, kurio dabartinė kaina – 88 559 litai. Aukcione jis siūlomas už pradinę 54 888 litų kainą. Laimės pasiūlęs didesnę kainą, o gal ir tą pačią, jei neatsiras konkurentų.

Dar vienas pavyzdys – 2006 m. laidos „Volkswagen Golf“ su 1,9 TDI 77kW/105 AG pajėgumo varikliu, įvertintas 39 117 litų, aukcione siūlomas už 25 260 litų.

„Aukciono kainos galios savaitę, nuo vieno iki kito trečiadienio. Jei ir šios kainos pirkėjams pasirodys per didelės, po savaitės, kiekvieną trečiadienį jas mažinsime ir iš karto apie informuosime specialiame interneto puslapyje. Taigi, kantrus gali automobilį aukcione įsigyti labai pigiai, tačiau ilgai belaukdamas gali ir nebesulaukti, nes juo susigundys kitas“, – teigė L.Gatelienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją