Jame galės būti eksponuojama iki 350 automobilių. Anot bendrovės, klientams tai pat tiekiamos individualios automobilių užsakymo ir pristatymo į Lietuvą bei į kitas šalis paslaugos.

„Ekonominė situacija ir klientų poreikiai šiandien diktuoja palankias sąlygas antrinei automobilių rinkai, todėl šiais metais planuojame tolimesnę plėtrą bei prognozuojame naudotų automobilių rinkos augimą“, - pranešime spaudai cituojamas centro vadovas Aurimas Meliauskas.

„Automodus“ priklauso įmonių grupei „Modus“, kuriai priklauso BMW ir MINI atstovė Lietuvoje UAB „Krasta Auto“, „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovė UAB „Autobrava“, nekilnojamo turto vystymo ir automobilių parkavimo paslaugų įmonė UAB „Unimodus“ bei gamtinių degalinių tinklo plėtotojas Lietuvoje UAB „Autoidėja“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją