Lainerio „Boeing 747-400“ pilotai penktadienio rytą įjungė gesintuvus, kai kabinoje įsijungė signalas, perspėjantis apie gaisrą krovinių skyriuje, nurodė dienraštis „Mumbai Mirror“.

Tačiau lėktuvui grįžus į Indijos finansų ir pramogų sostinės oro uostą, inžinieriai pareiškė, kad priešgaisrinės sistemos jutiklius sužadino dalelės, pasklidusios iš krepšio su trimis kilogramais kario.

Vienam keleiviui iš Indijos vakarinės Gudžarato valstijos priklausantis krepšys buvo pašalintas iš lėktuvo, kuris vėl išskrido, užgaišęs 12 valandų.

„Kylant antrąjį kartą pilotas atsiprašė dėl gaišties ir paskelbė, kad problema kilo dėl krepšio su kario milteliais", - dienraštis citavo "Air India" atstovą spaudai Jitendrą Bhargava.

Pasak "Mumbai Mirror", panašių incidentų "Air Indijos" lėktuvuose buvo kilę dėl šilumą išskiriančių vaisių, tokių kaip mangai, taip pat mėsos gaminių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją