"Car and Driver” testuotojai kiekvienais metais išbando ir savo įspūdžius skaitytojams pateikia apie daugelį gaminamų ir visuomenės dėmesį traukiančių automobilių.

Šiemet leidinio žurnalistai išbandė 25 visureigius, kurie pagal savo specifiką bei paskirtį varžėsi 5 kategorijose.

Prestižinių visureigių klasėje nugalėtoju pripažintas Vokietijoje gaminamas “Volkswagen Touareg V8”, aplenkęs didžiausius savo konkurentus – ne tik praeitų metų šios kategorijos nugalėtoją “Land Rover”, bet ir “Range Rover”, “Lexus GX470” bei “Volvo XC90”.Po nelengvo ir vienodo visiems testuojamiems automobiliams egzamino “Car and Driver” bandytojai pateikė išvadas: “Prestižinis “Volkswagen Touareg V8” yra ne tik labai greitas ir pravažus, bet ir lengvai valdomas, visais atžvilgiais patogus automobilis. Kiti labiau panašėja į tikrus “ofrouderius”, tačiau galia nepranoksta “Touarego”. Sujungus bandymų parametrus atskirose kategorijose į vieningą visumą, nė vienas visureigis nepaliko tokio gero įspūdžio, kaip “Touareg”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją