Šioje parodoje debiutuos naujas koncepcinis "Chrysler" modelis, kuris netrukus pakeis nuo 1993 metų gaminamą "Chrysler 300M". Be to, parodoje bus pristatytas galingesnis "Cadillac CTS V series".

Japonijos automobilių gamintoja "Nissan" parodai Niujorke parengė naują visureigį "Armada", o "Lexus" pristatys savo naująjį prabangų visureigį, kuris bus pristatytas kaip koncepcinis modelis, tačiau jau pačiu artimiausiu metu gali būti pradėta jo serijinė gamyba.

"Toyota" Niujorke parodys atnaujintą kupė "Camry Solara", kuris netrukus pasirodys prekyboje, o "Mercury" pristatys savo "Ford Escape" visureigio versiją. Be to, premjeras ruošia gamintojai "Ford", "Chevrolet", "Isuzu", "Mitsubishi", "Saturn", "Subaru", "Lincoln" ir kiti.

Paroda Niujorke yra antras didžiausias automobilių salonas JAV, nusileidžiantis tiktai parodai Detroite. Faktiškai paroda Niujorke yra didžiausia mugė, kurioje bus pristatyti vien tik Šiaurės Amerikos rinkai skirti modeliai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją