Kaip rašo „Kauno diena”, troleibusų tvarkaraštis bus labiau koreguojamas nei autobusų. Šiuo metu troleibusų maršrutų tinklas beveik dviem trečdaliais trumpesnis nei autobusų, tačiau troleibusai nuvažiuoja maždaug tiek pat kilometrų kaip ir autobusai.

Antrasis, drastiškesnis troleibusų maršrutų grafiko peržiūrėjimas numatomas vasarą. Jis labiausiai gali sumažinti 2 ir 4 maršrutų troleibusų.

"Autrolio" administracija, paklusdama savivaldybės raginimui taupyti lėšas, planuoja sumažinti ir darbuotojų atlyginimus. Parengtuose vairuotojų balandžio darbų planuose numatytos prastovos. Už jas būtų mokamas minimalus valandinis atlyginimas. Vairuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Petras Balčaitis teigė, kad atlyginimai sumažėtų apie 150 litų. Tiesa, tuo darbuotojai nepatenkinti ir grasina streikais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją